Ugrás a tartalomra

Mazotti Fitness Sport Egyesület 13. alkalommal rendezte meg évzáróját

🤸‍♀️Repkedtek a szaltók és egymást váltották az akrobatikus elemekkel gazdagított táncok a jövő fitneszbajnokainak előadásában, június 15-én az Erzsébetligeti Színházban.

A világbajnok artista, Teszák Mariann vezette Mazotti Fitness Sport Egyesület 13. alkalommal rendezte meg évzáróját, ezek a gálák azonban – mint mondta a vezetőedző – soha nem a megszokott módon zajlanak, ellenben mindig önfeledtség, sok nevetés, meghatottság és a sport szeretete jellemzi a hangulatot, csak úgy, mint a mostani finálén is.

Kovács Péter polgármester köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy az ország egyik legsikeresebb fitneszcsapatában a legjobb helyen vannak a gyerekek. Nem csak rendkívüli bajnokokat, tehetséges XVI. kerületi gyermekeket nevelnek az edzők, de szívüket, lelküket beleteszik az egyesületbe, egy olyan közösségbe, ahol mindenki egymásért dolgozik és ahova még felnőtt fejjel is visszajárnak a korábbi tagok.

A 16 éve működő egyesületben mára több mint 120 fiatal lány sportol. Az elmúlt két év járványhelyzete sok mindent befolyásolt a Mazotti életében is, a sikerek azonban – mint megtudhattuk - nem maradtak el, sőt három világbajnoki cím született, valamint egy harmadik hely a junior EB-n.

Gratulálunk

a versenyzőknek!

Fotók: XVI. Kerületi Újság