Ugrás a tartalomra

Sportoltak és kapcsolatokat építettek

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara X., XIV., XV., XVI., XVII., XX., XXIII. kerületi tagcsoportjai ötödik alkalommal rendezték meg 2019. június 15- én az Üzletemberek fair play találkozója a sport jegyében című találkozójukat, amely keretében idén is a politikusok, országgyűlési és önkormányzati képviselők, a BKIK Kelet-pesti régiós tagcsoportjainak elnökségi tagjai, valamint a kerületek vállalkozásainak képviselői, vezetői ismerkedhettek egymással, építhetnek kapcsolatokat egy kis sport kíséretében.
 

A fair play ezúttal nem csak a tenisz, lábtenisz, asztalitenisz, kispályás foci, buborék foci és petang játékra vonatkozott, hanem az üzleti kapcsolatokra is. A mérkőzések szünetében, valamint a bográcsban főtt ebéd elfogyasztása közben lehetőség nyílt egymás tevékenységének megismerésére, kapcsolatok építésére és a tapasztalatok kicserélésére is.
A rendezvény az eltelt öt év alatt olyan népszerű lett, hogy a korábbi árpádföldi helyszínről át kellett költöztetni a sokkal nagyobb befogadóképességű Mátyásföldi Lawn Tennis Clubba, hiszen közel 90-en regisztráltak a jelentkezési oldalon.
Bár a sport inkább csak ürügy a hasznos párbeszédek lebonyolítására, azért mindenki szeret győzni, így szívesen közöljük, hogy a fehér asztal melletti beszélgetések mellett kik szerepeltek a legjobban a sportpályákon:
• Tenisz páros A-csoport: I. ifj. Kleberz Tibor – Pótcz Nagy Gergő, II. dr. Pintér Gábor – Szűcs Barna, III. Fodor Róbert – Kovács Zoltán, Horváth Tibor – Molnár István
• Tenisz páros B-csoport: I. Kovács Péter – Tar Tamás, II. Glattfelder Béla – Gondos György, III. Csontos Mária – Javellák János, Illyés Rita – Takács Gusztáv
• Tenisz egyéni: I. Amberger Árpád, II. Takách Gusztáv, III. Illyés Rita és Javellák János
• Lábtenisz páros: I. Kertész László – Czakó Zsolt, II. Horváth Tibor – Molnár István, III. Kiss Kálmán – Bajtai András
• Asztalitenisz egyéni: I. Fodor Róbert, II. Javellák János, III. Mihály Zoltán
• Keresztpályás foci: I. FTC, II. MLTC, III. BKIK.
A rendezvény sikere arra buzdítja a rendezőket, hogy a fair play találkozót jövőre is megrendezzék. Akkor ismét lesz lehetőség üzleti megbeszélésekre, és az ádáz sportcsaták visszavágóinak megtartására.


Mészáros Tibor - XVI. Kerületi Újság