Ugrás a tartalomra

Színvonalas röplabdások

A Kertvárosi SE hagyományos Szupermini Felkészülési Röplabda Tornáját november 26-án tartotta a Sashalmi Közösségi Teremben. Hét klub legkisebb lányai indultak egymás ellen két csoportra bontva az egésznapos bajnokságon, ahol jelen volt Hóbor Béla világhírű röplabda játékvezető, Kastner Veronika százhuszonnégyszeres válogatott játékos és László Éva, a Budapesti Röplabda Szövetség elnökségi tagja, valamint Kotsis Attiláné Gabi néni, a röplabda hírességek csarnokának tagja, röplabda mesteredző is.

A Kertvárosi SE röplabda szakosztályának gyermekbajnoksága évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ezért, hogy a mennyiség ne menjen a minőség rovására, idén limitálták a csapatok számát, hogy a részvevők megismerhessék az igazi versenyélményt. A szervező Kertvárosi SE három csapata mellett pályára léptek még a Hercules, az UTE, a Delta, a KRA, a Gödöllői SE, az MTK és a Runkil SE lányai is.

Délelőtt izgalmas mérkőzések után végül a KRA legfiatalabbjai kerültek ki győztesen a küzdelmekből, őket követte a Hercules SE és a UTE csapata. A délutáni szakaszban szintén a KRA csapata bizonyult a legjobbnak, második helyen végeztek az utésok, a harmadik helyet pedig a Runkil SE szerezte meg.

XVI. Kerületi Újság - VAN