Ugrás a tartalomra

VI. Farsangi RAFC Kupa

A RAFC hatodik alkalommal rendezte meg farsangi utánpótlás tornáját 7-12 éves gyerekek számára. A hagyományosan magas színvonalú eseményen hat korosztályban, 34 csapatban, mintegy 276 ifjú labdarúgó-palánta mérte össze tudását.

Szinte megható volt nézni a sok csillogó szemű kissrác lelkes játékát. Látszott rajtuk, hogy ők még önzetlenül, a foci iránti rajongással kergették a labdát, ráadásul meglepően ügyesen. Néhány egészen ígéretes tehetséget is láthattunk. A tornán a RAFC és a Grund diadalmaskodott, 3-3 korcsoportgyőzelemmel. Az eseményre ellátogatott Kovács Péter polgármester, aki több korosztályban is segített a díjak átadásában, ugyanúgy, mint a kiváló, harmincháromszoros válogatott Kiss László.

A torna sikere elsősorban Lovász Tamásnak, az MLSZ Budapesti Igazgatósága igazgatójának köszönhető, aki a játékvezetőket is ingyenesen biztosította. Köszönet jár a XVI. Kerületi Önkormányzatnak, Kozma Viktornak, a Sashalmi Piac vezetőjének, valamint a lebonyolításban mindhárom nap főszerepet vállaló Pajer Gyulának is.

Bízunk benne, hogy ez a kiváló hagyomány továbbra is folytatódik.

XVI. Kerületi Újság - Varga Ferenc