Ugrás a tartalomra

90 éves lett Csordás Győzőné

Kerületünk, valamint miniszterelnök úr jókívánságait átadva köszöntötte ma Csordás Győzőné Julianna nénit Szász József alpolgármester.

A 90. életévét betöltő születésnapos a hosszú élet titkának egyértelműen a szeretet, a békesség és a nyugalom hármasát tartja, nagy jó egészségnek örvend és fantasztikusan bájos humora van.

Aktív korában titkárnőként dolgozott a Termelőszövetkezetek Országos Tanácsánál, és azt is elmondta, mekkora könnyebbséget jelentett munkájában a számítógép – ezzel együtt pedig az azonnali javítás lehetőségének – megjelenése.

Családja minden nap látogatja, egy lánya, két unokája és hat dédunokája van, akikről végtelen szeretettel és büszkeséggel mesélt nekünk. Idejét leginkább tévénézéssel és olvasással tölti, abban pedig minden jelenlévő családtag egyetértett, hogy bizony nincs olyan cukrászda, ahol Julianna néni süteményeinél finomabbakat készítenek, sőt a népes család – és a barátok - számára még néhány évvel ezelőtt is ő sütötte a karácsonyi édességek garmadáját.

A ma estére tervezett nagy, családi ünnepléshez minden jót, a továbbiakban pedig békés, boldog, örömökben gazdag éveket kívánunk!

Isten éltesse!