Ugrás a tartalomra

Kolozsvári József Jánosné köszöntése kilencvenedik születésnapja alkalmából

Kilencvenedik születésnapja alkalmából volt szerencsénk ma Dr. Környeiné Rátz Katalin területi képviselővel együtt felköszönteni és átadni magam, valamint miniszterelnök úr jókívánságait Kolozsvári József Jánosnénak. Titi néni Rakamazon született, iskoláit Tokajban kezdte, az érettségit viszont már Nyíregyházán szerezte meg.

Az ünnepelt kerületünkbe 1973-ban költözött és ugyan ma már fiával és menyével él együtt, ám még mindig abban a házban, ahova anno érkeztek. Az otthon családias légkörének kisugárzása nem véletlen, Titi néni valóban gazdagnak érezheti magát, hiszen két fia összesen öt unokával ajándékozta meg, akik további négy dédunokával gondoskodtak róla, hogy a dédnagymamának mindig legyen kire gondolnia.

Titi néni bárszámfejtőként kereste meg a kenyérre valót először Miskolcon, majd Budapesten az Országos Szakipari Vállalatnál, nyugdíjba is innen vonult. Manapság fiáék segítik mindenben, együtt járnak bevásárolni és sokat kocsikáznak, kirándulnak, ami Titi néni egyik kedvenc szórakozása. Emellett a mai napig kiveszi a részét a házkörüli teendőkben.

A jó Isten tartsa meg erőben, egészségben Titi néni, még egyszer boldog születésnapot kívánok!