Ugrás a tartalomra

Vizer Jánosné köszöntése születésnapja alkalmából

Vizer Jánosné Erzsike néni születésnapját ünnepeltük ma, és adtuk át Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselővel együtt miniszterelnök úr emléklapját és kerületünk jókívánságait.

Az igazán fesztelen beszélgetés során megtudhattam, hogy az ünnepelt a Jászságból költözött kerületünkbe, két fia van, akik közül az egyik már hosszú-hosszú ideje Kanadában él. Három unokával és négy dédunokával büszkélkedhet, és nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért családtagjai olyannyira szeretnek nála lenni.

A vírus miatt jelenleg nem nagyon jár el otthonról, ám régebben nagyon élvezte a kanadai látogatásokat és a repülést, legutóbb 6 évvel ezelőtt járt a távoli országban. Mostanában sajnos vérnyomásproblémákkal küzd, ám napjait így is hasznosan tölti, még mindig főz magára, a palacsintasütésnél pedig meg sem áll 40 darabig. Gyakran beszél telefonon ismerőseivel, sőt használja a közösségi médiát is, az pedig igazán nagy boldogsággal töltötte el, hogy ennyien felköszöntötték a jeles nap alkalmából.

Erzsike néni még a hosszú élet titkát is elárulta nekünk. Szerinte nem más, mint a békesség, és az, hogy szeressük egymást és ne legyünk irigyek!

Isten éltesse és tartsa meg nagyon sokáig!