Ugrás a tartalomra

Tovább folytatódnak az útépítések!

A praktikusság és a logika útját követve, a Sasvár utca felújításra váró 218 méteres szakaszát - még az előkészületek során - megtoldottuk a Géza utca közel 50 méternyi hosszával, így egy felvonulással és egyszeri kellemetlenségokozással sikerült megújítani mindkét útszakaszt.🚧

És ahogyan tőlünk megszokhatták, nem csupán az útfelület, de természetesen járdák is megújultak. Visszatekintve az elmúlt néhány évre - a Budapesti Útépítési Program segítségével – a mostanival együtt pedig már több mint 27 újjávarázsolt km-t tudhatunk magunk mögött!

Szatmáry Kristóf parlamenti képviselőnek köszönhetően, a mostani, összesen 85.7 millió forintos beruházásból több mint 76 millió forintot finanszírozott a BÚP, ezzel is jócskán spórolva önkormányzatunknak, hiszen így a nálunk maradt összeget más, még a terveink között szereplő jobbításra-újításra fordíthatjuk.

Ezúton is köszönöm Vass Pál képviselőtársamnak, a körzet képviselőjének a hathatós közreműködést, a Közműút J.K.K.-nak a kiváló munkát, a lakóknak pedig a nagy-nagy türelmet és a pozitív visszajelzéseket!