Ugrás a tartalomra

Lakossági esővíz hasznosítási akció 2020

Az Önkormányzat a kerületben lakók részére 2020. évben is folytatja az esővíz hasznosítási programot. A programban bárki részt vehet, aki a jelentkezési feltételeknek megfelel és kedvet érez az esővíz gyűjtésére. Az akcióban résztvevőknek az Önkormányzat ingyenesen 1 db 520 vagy 1 db 300 literes esővízgyűjtő edényt ad. Az átadott esővízgyűjtő edény árát az Önkormányzat állja. Jelentkezést nyújthat be aki:

  • kerületi lakhellyel rendelkező lakos
  • nem kapott esővízgyűjtő edényt az Önkormányzattól az elmúlt 3 évben, (ez a feltétel csak a második edény kiosztástól lép életbe)
  • A résztvevőknek vállalnia kell, hogy az átadott esővízgyűjtő edényt rendeltetésszerűen használja 5 évig.

A további  információkért,  feltételekért olvassák  el  a  lakossági  esővíz hasznosítás támogatásáról szóló Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének 27/2015. (XI.2.) önkormányzati rendeletét.

Jelentkezni csak írásban lehet, a rendelethez csatolt jelentkezési lap kitöltésével, mely az Önkormányzat Ügyfélszolgálati Irodáján (1163 Budapest, Havashalom utca 43. fszt. 8.), vagy a honlapról letölthető, a rendelet mellékleteként érhető el. Leadni az ügyfélszolgálaton, illetve elektronikusan a csapadekkezeles@bp16.hu e-mail címen lehet. Telefonon történő jelentkezést nem fogadunk el!

Jelentkezni egész évben folyamatosan lehet.

Csatolmány Méret
esogyujto_jel_lap.pdf (123.62 KB) 123.62 KB