Ugrás a tartalomra

Bringás reggeli

Kihasználva a reggeli esőszünetet ismét szép számmal kerültek elő a kerékpárok a kerületben az iskolába, munkába induláshoz, így csatlakozva az országszerte megrendezett „Bringás reggeli” elnevezésű kezdeményezéshez Kovács Péter polgármester és Szász József alpolgármester alig egy óra alatt 50-60 biciklizőt látott vendégül egy frissen sült kakaós csigára, müzliszeletre és egy kis gyümölcslére a Veres Péter út és Jókai Mór utca sarkán. 

A komfortérzet mellett az Önkormányzat a biztonságra is figyelt, ezért egy-egy hátsó villogó és ülésvédő is járt a korai órán útnak indulóknak.

A megállók örömmel fogadták a meglepetést, és reggeli közben jókat beszélgettek a Kertvárosról, a fejlesztésekről, az utakról, sőt még a tanórákról is. Hitetlenkedve hallgattuk azt az úriembert, aki minden nap Nagytarcsáról teker Csepelre dolgozni, azonban a legnagyobb meglepetést utolsó vendégünk okozta, aki – miközben lelkesen fényképezkedett az önkormányzat csapatával - elmesélte, márciusban indult két keréken otthonról, Skóciából, Budapesten három napot töltött, innen pedig Románia felé visz az útja. Kitartást és rengeteg élményt kívánunk neki ezúton is! 

Biztonságos közlekedést mindenkinek!