Ugrás a tartalomra

Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. február 5. napjáig lehet jelentkezni a „Minden születendő gyermeknek ültessünk egy fát” elnevezésű program tavaszi akciójára!

A facsemetét az újszülött gyermek szülei, illetve nagyszülei a gyermek születését követő hat hónapon belül igényelhetik, amennyiben a jelentkező állandó bejelentet XVI. kerületi lakcímmel rendelkezik. A facsemete lehet lombhullató díszfa vagy gyümölcsfa, amelyet el tudnak ültetni az ingatlanon belül, illetve - amennyiben lombhullató díszfát választanak - az ingatlan előtti zöldsávba.

Természetesen gondoltunk azokra is, akik a kerületben lakótelepi lakásban élnek, ők a XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Irodájának munkatársa által kijelölt közterületen – jelenleg a Csíkszentmihály téren - ültethetik el a kiválasztott facsemetéjüket.

Az akcióra minden évben kétszer (tavasszal és ősszel), a honlapunk rendelettárában található jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni, melyet a Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Irodájánál az 1163 Budapest, Havashalom utca 43. címen, illetve a kornyezet@bp16.hu e-mail-címen lehet leadni.

Telefonon történő jelentkezést nem áll módunkban elfogadni!

Kérjük, felmerülő kérdés esetén keressék munkatársainkat a +36-1/401-1479-es telefonszámon vagy a kornyezet@bp16.hu e-mail-címen.

A jelentkezési lap a www.bp16.hu hivatalos weboldalról tölthető le.

Csatolmány Méret
Jelentkezési lap (51 KB) 51 KB