Ugrás a tartalomra

Kertvárosi Idősotthon

Újabb programpont teljesül a Fejlődő Kertváros Program IV. (2019-2024.) pontjai közül, megtörtént a munkaterület átadása, és megkezdődik a Csobaj utcai Kertvárosi Idősotthon építése!
Bár a feladat ellátása Budapest Főváros hatáskörébe tartozik, önkormányzatunk saját beruházásának, valamint állami támogatásnak köszönhetően 15 évnyi várakozás után újra lesz idősotthon kerületünkben, hamarosan egy 50 férőhelyes, XXI. századi színvonalú, minden igényt kielégítő intézménnyel és hiánypótló szolgáltatásokkal várjuk a nyugodt és biztonságos időskorra vágyó kertvárosi szépkorúakat.
A beruházás várhatóan 2024. év végén fejeződik be, a beköltözés pedig a 2025. év elejétől lesz lehetséges.

A szobák tervek szerinti kialakítása a következő:
1 ágyas szobák száma: 30 db
2 ágyas szobák száma: 8 db
4 ágyas szobák száma: 1 db

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a területen jelenleg található több mint 180 fából 29 fa kivágása szükséges, azonban a munkálatok befejezésével ennek a mennyiségnek négyszeresét fogjuk elültetni. Bár a tó a szomszédos területen fekszik, természetesen kiemelt figyelmet fordítunk az élővilág megóvására! A kivitelező munkatársai a legnagyobb gondossággal fogják munkájukat végezi.

A szolgáltatás iránti élő igény óriási, ezért az előzetes jelentkezés lehetőségét hamarosan megnyitjuk.

Az építkezésről, az intézményről itt találnak majd folyamatos tájékoztatást, a műszaki dokumentumok már feltöltésre kerültek.
A közbeszerzési eljáráson nyertes kivitelező az ÉPKAR Zrt.
Kivitelezési költség: br. 3.813.743.358 Ft