Ugrás a tartalomra

Folytatódik a macskaivartalanítási program a Kertvárosban!

macskaivartalanítás

A XVI. kerületi Önkormányzat a lakosság kérésének eleget téve, folytatja a macskaivartalanítási akcióját.

A lakossági macskaivartalanítási programban kizárólag XVI. kerületi címmel rendelkező lakosok vehetnek részt.

Az akcióban részt venni az erre a célra rendelkezésre álló jelentkezési lap kitöltésével lehet, mely átvehető személyesen a Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Ügyfélszolgálati Irodáján (fsz. 8.), valamint letölthető az Önkormányzat honlapjáról.

Kitöltés után a jelentkezési lap leadható  az Igazgatási és Ügyfélszolgálati Irodán (fsz. 8.), vagy szkennelve a macskaivartalanitas@bp16.hu email címre visszaküldhető.

A jelentkezés kezdete: 2021. augusztus 2.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 30.

A jelentkezést követően hetente összesítjük a beérkezett jelentkezéseket,  majd továbbítjuk az Állatorvoshoz. Ezután az Állatorvos és a gazdi veszi fel egymással a kapcsolatot! 

A macskaivartalanítás költségét Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzata fedezi azzal a feltétellel, hogy a jelentkező megfizeti – a műtétet elvégző orvosnál – hím macska esetében 3.000 Ft, nőstény macska esetében 5.500 Ft szolgáltatási díjat.

Amennyiben az orvosi beavatkozás során az állatnál bármiféle komplikáció lép fel, a Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzatot felelősség nem terheli. Az állatorvos a műtét előtt az állatot megvizsgálja és a vizsgálat eredménye alapján dönt az állat műthetőségéről. A jelentkező köteles – egy előre egyeztet időpontban – az állatot az Önkormányzat által kijelölt állatorvoshoz elszállítani (pl. macskahordozóban), majd a műtét után az állat hazaszállításáról gondoskodni.

 

Csatolmány Méret
jelentkezesi lap es adatkezelesi tajekoztato.doc (80.5 KB) 80.5 KB
Hír kategória
Közzétéve
2021. 08. 02. - 08:18
Utoljára szerkesztve
2021. 09. 21. - 10:24