Ugrás a tartalomra

Felhívás a "Tavaszi virágültetési akció" programra

Az Önkormányzat a kerületben lakók részére 2022. évtől “Tavaszi virágültetési akció” programot hirdet. A kezdeményezésben bárki részt vehet, aki a jelentkezési feltételeknek megfelel. 

·  Természetes személy jelentkező esetén jelentkezni annak az ingatlannak a vonatkozásában lehet, amely a jelentkező lakcímének igazolására szolgáló hatósági igazolványban lakcímeként vagy tartóz kodási helye címeként szerepel. 

·  Társasház jelentkezése esetén jelentkezni annak az ingatlannak a vonatkozásában lehet, amely a jelentkező társasház címeként szerepel. 

Sikeres jelentkezés esetén a „tavaszi virágültetési” csomagot a jelentkező személyesen veheti át, ehhez a személyi igazolványát és a lakcímét igazoló hatósági igazolványát szükséges az átadónak bemutatnia.

Az Önkormányzat a programra jelentkezők részére „tavaszi virágültetési csomagot” biztosít, ami 1 db virágtálcát, azaz 6 db virágos és fűszernövényt tartalmaz vegyesen.

A jelentkező a „tavaszi virágültetési” csomag tartalmát:

        társasház esetében a társasház előtt lekerített területre vagy balkonládába ültetheti

        családi ház esetében az ingatlan előtti közterületi zöldsávba ültetheti 

Az osztásra a március 20. és május 31. közötti időszakban kerül sor. 

Jelentkezni egész évben folyamatosan lehet, a felhívás az Önkormányzat lapjában és hivatalos honlapján (bp16.hu) is elérhető.

Jelentkezni a jelentkezési lap hiánytalan kitöltetésével és leadásával/visszaküldésével lehet az alábbiakban megjelölt módokon:

        személyesen: Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Iroda (1163 Budapest, Havashalom utca 43. fszt. 8.)

        postai úton: Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Iroda (1163 Budapest, Havashalom utca 43.)

        elektronikus úton: (pdf., jpg.) kornyezet@bp16.hu e-mail-címen

Telefonon történő jelentkezést nem fogadunk el. 

A résztvevőket a jelentkezés sorrendje szerint választjuk ki. A jelentkezőkkel elsősorban e-mailben tartjuk a kapcsolatot.

Kérjük a lakosokat, hogy az elültetett növényekről készült képeket a kornyezet@bp16.hu e-mail-címre szíveskedjenek megküldeni!

Kérjük, minden további információért, a feltételekért olvassák el Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének a „Tavaszi virágültetési akció” programról szóló 5/2022. (I.26.) számú önkormányzati rendeletét, illetve további felvilágosítás kérhető a +36-1/401-1479-es telefonszámon, valamint a kornyezet@bp16.hu e-mail-címen.

 

Csatolmány Méret
Jelentkezési lap (12.57 KB) 12.57 KB