Ugrás a tartalomra

Corvin Művelődési Ház/Erzsébetligeti Színház

Intézményvezető: Szabó Csilla

Az Erzsébetligeti Színház a XVI. kerület, a Fejlődő Kertváros gyöngyszeme az Erzsébetliget kellős közepén. Közösséget formálunk, értéket őrzünk és valódi élményt teremtünk, a hét minden napján.
A Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház: a kultúra Háza, a szórakozás otthona.
Tevékenységünkkel a kerület múltbeli és jelenlegi kulturális értékeinek, hagyományainak, közösségeinek, jeles személyiségeinek, tehetségeinek bemutatására törekszünk. Feladatunk a közösségteremtés és a művészeti nevelés.
A Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház felújításával, korszerűsítésével és fejlesztésével további lehetőséget kapott a kerület sokrétű és színvonalas kulturális életének biztosítására és arra, hogy a kerület és vonzáskörzetének igazi kulturális centruma legyen Mátyásföld szívében, igazán zöld környezetben, ősfákkal övezett hangulatos parkban.
Az egyre színesebb kínálatú rendezvényeink mindenki számára tartalmas szórakozási lehetőséget nyújtanak a gyermekektől a nyugdíjasokig. Színházi előadások mellett teret adunk különböző kiállításoknak, gyermekprogramoknak, koncerteknek, táncesteknek, tanfolyamoknak, alkotóműhelyeknek és egyéb kulturális programoknak.
Közösséget formálunk, értéket őrzünk és valódi élményt teremtünk, a hét minden napján.


A ház mindenkit tárt kapukkal vár!

 

Fenntartó
Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat
Intézmény típusa
Cím

Budapest
Hunyadvár utca 43/c.
1165
Magyarország

Telefon
401-3060
Közzétéve
2016. 07. 20. - 14:09
Utoljára szerkesztve
2020. 02. 19. - 20:31

Térkép

Corvin Művelődési Ház/Erzsébetligeti Színház

Hunyadvár utca 43/c.
1165 Budapest