XVI. kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata

Az intézet igazgatója: Dr. Kiss Marianna tel: 4011310, mail: igazgatas [kukac] szakrendelo16 [pont] hu

  • Gazdasági igazgató: Kleiner Lajosné mail: kleiner [pont] magdi [kukac] szakrendelo16 [pont] hu
  • Igazgató helyettes: Dr. Kondér Gyula mail: konder [kukac] szakrendelo16 [pont] hu
  • Intézetvezető főnővér: Varga Tünde Emese tel.: 4011346 mail: varga [pont] tunde [kukac] szakrendelo16 [pont] hu
  • Alapellátási igazgató-helyettes: Dr. Imre Tamás mail: medped [kukac] t-email [pont] hu
  • Minőségirányitási vezető: Pap Mátyásné
  • Gondnokság vezető: Szecsődi Gábor tel.: 4011325 mail: szecsodi [kukac] szakrendelo16 [pont] hu

A XVI. kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata  Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzatának tulajdonában álló, elsősorban a kerület lakosait kiszolgáló alap- és szakellátási feladatokat ellátó egészségügyi intézmény.

Fő tevékenységük a járóbeteg szakellátás és gondozás. Szakellátást mintegy húsz szakmában végeznek. Emellett négy gondozót ( Tüdőgondozó és tüdőszűrő, Bőrgondozó, Pszichiátriai gondozó, Addiktológiai gondozó) működtetnek két külső telephelyen.

A szakellátás mellett egészségügyi alapellátás keretében működtetik a kerületi védőnői hálózatot, a kerületi iskolákban az iskolaorvosi ellátást és  biztosítják a gyermekfogászati ellátást  is.

A kerületben a felnőtt és gyermek háziorvosok, valamint a felnőtt fogorvosok az önkormányzattal kötött feladat ellátási szerződés alapján látják el a  kerületi lakosokat önálló vállalkozás keretei között.

A kerületben 24 órás felnőtt háziorvosi ügyelet működik a Benő utcában, melyet közreműködői szerződés alapján az Orvosi Ügyelet Kht végez.

  Az intézet a szakellátási tevékenységét három telephelyen látja el. Központi épületük a Tekla utca 2/c alatt található (Főbejárat a Jókai utca felől)  A tüdőgondozó és tüdőszűrő állomás, valamint a bőrgyógyászati gondozó a Hunyadvár utca 43/B-ben található (Erzsébetliget), az addiktológiai és a pszichiátriaia gondozó pedig a Baross Gábor utca 51-ben. A gyermek fogorvosi szolgálat telephelye a Hősök tere  7-9.

A korszerű környezethez folyamatosan megújuló orvosi műszerpark is tartozik. Munkatársaik jól képzett egészségügyi szakemberek.

Az Intézetben beteg előjegyzési rendszert működtetünk, valamint elektronikus beteghívó rendszer üzemel.

Az intézetről, orvosairól, a rendelési időkről minden fontos információt megtudhat weblapukon: www.szakrendelo16.hu

Térkép