Ugrás a tartalomra

Budapest XVI. kerületi Értéktárba való felvétel rendje

A Budapest XVI. kerületi Értéktárba nemzeti érték felvételét bárki írásban kezdeményezheti a polgármesterhez címzett javaslatában. A javaslatokat az önkormányzat honlapjáról letölthető adatlap segítségével lehet megtenni. A javaslattétel ingyenes.

A benyújtás módja:
1.) elektronikusan: a kabinet@bp16.hu e-mail címre való megküldéssel
2.) postai úton: a javaslat teljes anyagát elektronikus adathordozón mellékelve (cím: 1163 Budapest, Havashalom u. 43. Kovács Péter polgármester részére, a borítékra kérjük, hogy írják rá: „Javaslat a Budapest XVI. kerületi Értéktárba való felvételre”)

3.) személyesen: a Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatalban (1163 Budapest, Havashalom u. 43.) a Polgármesteri Kabinetben a javaslat teljes anyagát elektronikus adathordozón mellékelve

A benyújtás határideje: folyamatos

A beérkezett javaslatról az Értéktár Bizottság 90 napon belül dönt. Szükség esetén a javaslattevőt hiánypótlásra szólítja fel. Az Értéktár Bizottság döntéséről írásban értesíti a javaslattevőt. Amennyiben a döntés pozitív, az Értéktárba felvett nemzeti érték adatait a Bizottság a döntést követően 8 napon belül közzéteszi az önkormányzat honlapján.

Az Értéktár Bizottság bevonja munkájába a helyi szakmai és civil szervezeteket, az országos és helyi közművelődési intézményeket.

Csatolmány Méret
javaslatteteli_adatlap.pdf (80.59 KB) 80.59 KB
budapest_xvi_keruleti_ertektar_bizottsag_szervezet.pdf (88.05 KB) 88.05 KB
Közzétéve
2016. 06. 14. - 10:38
Utoljára szerkesztve
2020. 02. 18. - 15:34