Ugrás a tartalomra

Budapest XVI. kerületi Értéktárba való felvétel rendje

A Budapest XVI. kerületi Értéktárba nemzeti érték felvételét bárki írásban kezdeményezheti a polgármesterhez címzett javaslatában. A javaslatokat az önkormányzat honlapjáról letölthető adatlap segítségével lehet megtenni. A javaslattétel ingyenes.

A benyújtás módja:
1.) elektronikusan: a humaniroda@bp16.hu e-mail címre való megküldéssel
2.) postai úton: a javaslat teljes anyagát elektronikus adathordozón mellékelve (cím: 1163 Budapest, Havashalom u. 43. Kovács Péter polgármester részére, a borítékra kérjük, hogy írják rá: „Javaslat a Budapest XVI. kerületi Értéktárba való felvételre”)

3.) személyesen: a Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatalban (1163 Budapest, Havashalom u. 43.) a Polgármesteri Kabinetben a javaslat teljes anyagát elektronikus adathordozón mellékelve

A benyújtás határideje: folyamatos

A beérkezett javaslatról az Értéktár Bizottság 90 napon belül dönt. Szükség esetén a javaslattevőt hiánypótlásra szólítja fel. Az Értéktár Bizottság döntéséről írásban értesíti a javaslattevőt. Amennyiben a döntés pozitív, az Értéktárba felvett nemzeti érték adatait a Bizottság a döntést követően 8 napon belül közzéteszi az önkormányzat honlapján.

Az Értéktár Bizottság bevonja munkájába a helyi szakmai és civil szervezeteket, az országos és helyi közművelődési intézményeket.

Csatolmány Méret
Javaslattételi adatlap (23.98 KB) 23.98 KB
Adatkezelési tájékoztató (695.16 KB) 695.16 KB
Értéktár felhívás (89.58 KB) 89.58 KB
Értéktár Bizottság Szervezeti és Működési Szabályzat (2.68 MB) 2.68 MB